Skip to content
Over ons

De.S.B. Facilities bv is een toonaangevend bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de kantoormeubelenindustrie en projectinrichting. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kantoormeubelen, artikelen en projectinrichtingsoplossingen aan zowel kleine bedrijven als grote organisaties.

Met onze uitgebreide kennis en expertise begrijpen we de behoeften van onze klanten en streven we ernaar om optimale werkplekken te creëren die comfort, functionaliteit en stijl combineren. We bieden een breed scala aan producten, variërend van ergonomische bureaustoelen en flexibele werkplekken tot modulaire kasten en akoestische oplossingen.

Als geautoriseerde dealer van gerenommeerde merken zoals Vepa, Swan, Viasit,  

Girsberger kunnen we hoogwaardige producten leveren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van design, duurzaamheid en ergonomie. We werken nauw samen met onze leveranciers om de nieuwste trends en innovaties in de industrie te volgen, zodat we altijd de meest moderne en geavanceerde oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Naast het leveren van hoogwaardige producten bieden we ook uitgebreide diensten op het gebied van projectinrichting. Ons ervaren team van professionals kan helpen bij het ontwerpen en inrichten van kantoorruimtes, rekening houdend met de specifieke behoeften en wensen van elke klant. We streven ernaar om functionele en inspirerende werkomgevingen te creëren die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

Bij De.S.B. Facilities bv staan kwaliteit, klanttevredenheid en service centraal. We streven ernaar om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en bieden daarom uitgebreide nazorg en ondersteuning. Ons toegewijde team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen op te lossen.

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan uitmuntendheid. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige kantoormeubelen, artikelen of deskundig advies op het gebied van projectinrichting, De.S.B. Facilities bv is uw betrouwbare partner.